Uw pand verkopen

Wanneer u uw pand wilt gaan verkopen komt er aardig wat op u af. Welke makelaar moet u inschakelen? Kent hij de markt wel goed genoeg? Past uw pand wel in het portfolio van de makelaar? Ontvangt u wel de juiste prijs of had er misschien wel meer ingezeten? Is de partij waarmee u een prijs bent overeengekomen wel te vertrouwen en komt deze haar afspraken wel correct na? Kortom, hier gaat voor u een hoop tijd en uitzoekwerk in zitten.

Daarom biedt het verkopen van uw pand via Wals Vastgoed Acquisitie enorm veel voordelen.

  • U betaalt geen makelaarscourtage ( ligt in de Randstad momenteel tussen de 1% en 2% van het verkoopbedrag)
  • Geen onverwachte kosten zoals bijvoorbeeld opstartkosten van een makelaar of het moeten laten maken van foto’s van uw pand.
  • U bent na het tekenen van het voorlopige koopcontract bij de notaris zeker dat de afspraken 100% correct worden nagekomen omdat er altijd getekend wordt zonder voorbehoud van financiering.
  • Enorm snelle afhandeling van het gehele verkooptraject.
  • U ontvangt altijd een goede marktconforme prijs voor uw pand.

Tot slot heeft u wanneer u via een makelaar wilt verkopen de kans dat dit een aantal maanden kan duren. Dit is vaak nog langer bij objecten in een hogere prijsklasse of met achterstallig onderhoud. Banken en financieringsmaatschappijen zijn hier namelijk niet erg happig op.

© Copyright - Wals Vastgoed Acquisitie